Børnehave- og institution pavilloner

Børnehave- og institution pavilloner

I børnehaver og institutioner kan behovet for plads nogle gange ændre sig hurtig, og her er det vigtigt med fleksible løsninger til både midlertidig og længerevarende benyttelse. Vores boligpavilloner i kategorien er skræddersyet til udfordringerne med uddannelse og børnepasning og indeholder alle nødvendige faciliteter i et kompakt og alligevel rummeligt design.

Lige fra akustiklofter og praktiske køkkener til toiletter og garderober i børnehøjde. Pavillonerne til børnehaver og institutioner er direkte indflytningsklar og kan hurtigt tages i brug, når behovet opstår. Pavillonerne opfylder alle lovkrav til isolering og energieffektivitet og vil danne en fantastisk indbydende ramme om børnenes hverdag.

Har I spørgsmål til vores koncept eller behov for hjælp til at omsætte ideer og udfordringer til praktiske og langtidsholdbare løsninger, så er I altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange fleksible pavilloner og stor erfaring i at rådgive børnehaver og institutioner og hjælper med at løse deres udfordringer på bedst mulig vis.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab en løsning der passer perfekt til netop Jeres udfordringer og pladsbehov.*

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Henning Christensen

Mobil 61630350

E-mail: henning@ntts.dk

Fordele ved flytbare Pavilloner

Beboelses – og kontorpavilloner er fleksible og kan opstilles næsten overalt.

Få leveret en komplet bolig med bad og køkken inkl. hårde hvidevarer.

Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ sammenlignet med andre boliger. Derudover kan pavillonen flyttes og sælges igen.

Pavillonerne kan tilpasses efter behov. Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

Hurtig levering i hele Danmark. Vi leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.

Vores kunder siger:

”Opstartsfasen var fremragende. De er altid nemme at komme i kontakt med, og reagerer lynhurtigt på vores henvendelser. Vores samarbejde var ikke til at sætte en finger på.”

– Peter Maarup, Ledende Pedel på Faarevejle Efterskole

Kontakt os

Udvalgte referencer / udførte projekter

Se alle referencer her

*eksklusiv tilslutning af El, vand og Kloak.