Campinghytter & sommerhuse | Få et tilbud her
Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger fra N.T. bolig pavillon ApS – perfekte til at huse mandskab tæt på arbejdspladsen.
pavillon, boligpavillon, helårsbolig, flytbar bolig, fabriksfærdig bolig, indflytningsklar, mandskabsbolig, minimum vedligehold, hurtig levering, N.T., nt-bolig,
22610
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22610,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sommerhuse og campinghytter

Er du på udkig efter et sommerhus eller en campinghytte i et tidssvarende design og med moderne kvalitetsmaterialer, som løber op til tidens standarder for energieffektivitet? Så er vores praktiske og flotte sommerhuse og campinghytter lige noget for dig. Vores pavilloner kombinerer dansk designtradition med klassisk funkisstil, og med store glaspartier, gulv til loft vinduer og flotte ovenlysvinduer bydes naturen og ikke mindst lyset indenfor i boligen.

 

Vores store ekspertise inden for flytbare boliger er til tage og mærke og føle på i hvert ét af vores sommerhuse og vores campinghytter. Samtidig er der skruet maksimal op for komforten og det flotte design. Stilmæssigt passer vores sommerhuse og campinghytter i ethvert sommerhusområde, men udgør samtidig et friskt pust, hvad angår designet.

 

Vores sommerhuse og campinghytter kan placeres på næsten en hvilken som helst grund og udgør et praktisk og æstetisk flot alternativ til nybyggeri. Husene udgør en fleksibel, men samtidig langtidsholdbar løsning, så du hurtigt kan komme til at nyde livet på dit yndlingsspot omgivet af flot æstetik, gennemført håndværk og materialer af høj kvalitet.

 

Lad dig inspirere af de mange muligheder og find den løsning, der passer til netop dine ønsker og pladsbehov. Vi er altid klar til at tage en snak om de forskellige muligheder og hjælper dig gerne med at få det bedste ud af vores sommerhuse og campinghytter.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange muligheder allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud

  Prisbilligt alternativ

  Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ til andre boliger – Kvadratmeterpriser fra kr. 6.666.

  Kan tilpasses efter behov

  Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

  Hurtig levering i hele Danmark

  Vi bygger pavillonerne på vores værksted i Tinglev, og leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.