Alternativ til beboelsescontainer | Vælg en pavillon | N.T. Bolig Pavillon
Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger fra N.T. bolig pavillon ApS – perfekte til at huse mandskab tæt på arbejdspladsen.
pavillon, boligpavillon, helårsbolig, flytbar bolig, fabriksfærdig bolig, indflytningsklar, mandskabsbolig, minimum vedligehold, hurtig levering, N.T., nt-bolig,
22607
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22607,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Skoler og institutioner

I skoler og institutioner kan behovet for plads nogle gange ændre sig hurtig, og her er det vigtigt med fleksible løsninger til både midlertidig og længerevarende benyttelse. Vores pavilloner i kategorien er skræddersyet til udfordringerne med uddannelse og børnepasning og indeholder alle nødvendige faciliteter i et kompakt og alligevel rummeligt design.

 

Lige fra akustiklofter og praktiske køkkener og hen til toiletter og garderober i børnehøjde. Pavillonerne til skoler og institutioner er direkte indflytningsklar og kan hurtigt tages i brug, når behovet opstår. Pavillonerne opfylder alle lovkrav til isolering og energieffektivitet og vil danne en fantastisk indbydende ramme om børnenes hverdag fra dag ét.

 

Har du spørgsmål til vores koncept eller behov for hjælp til at omsætte ideer og udfordringer til praktiske og langtidsholdbare løsninger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange fleksible pavilloner og stor erfaring i at rådgive skoler og institutioner med hensyn til at løse deres udfordringer på bedst mulig vis. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab en løsning der passer perfekt til netop jeres udfordringer og pladsbehov.

Få et uforpligtende tilbud

  Prisbilligt alternativ

  Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ til andre boliger – Kvadratmeterpriser fra kr. 6.666.

  Kan tilpasses efter behov

  Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

  Hurtig levering i hele Danmark

  Vi bygger pavillonerne på vores værksted i Tinglev, og leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.