Flytbare huse | NT Bolig - Pavillon konceptet | Se vores pavilloner her
Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger fra N.T. bolig pavillon ApS – perfekte til at huse mandskab tæt på arbejdspladsen.
pavillon, boligpavillon, helårsbolig, flytbar bolig, fabriksfærdig bolig, indflytningsklar, mandskabsbolig, minimum vedligehold, hurtig levering, N.T., nt-bolig,
21393
page-template-default,page,page-id-21393,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Pavillon konceptet

Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger

N.T. Bolig Pavillon ApS

Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger, fritidsboliger eller kontorlokaler.

Vores pavilloner er praktiske flytbare huse/lokaler, som leveres 100% færdige og komplette, så de er klar til indflytning.
De kan anvendes til flere formål og er perfekte til at huse mandskab tæt på arbejdspladsen, som ekstra boligkvadratmeter/teenagerafdeling, fritidshuse, jagthytter eller kontorlokaler.

 

Vores boligpavilloner indeholder køkken, bad og hårde hvidevarer, og er oplagte som medarbejderboliger, hvis udeliggende håndværkere, montører eller andre ansatte i virksomheden, har brug for indkvartering. Med vores flytbare pavilloner kan boligen opsættes tæt på arbejdspladsen, så medarbejderen sparer transporttid og virksomheden omkostninger til transport.

 

Desuden er flytbare huse en billig måde at indkvartere medarbejdere på, da kvadratmeterprisen er lav, sammenlignet med f.eks. lejligheder eller fritidshuse.

 

Vores pavilloner overholder isoleringskravene i henhold til BR18 og kan benyttes året rundt. Vi har flere standardmodeller, men kan også lave individuelle løsninger. Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

 

Flytbare huse til en god pris

 

Køb: fra kr. 275.000
Leje: fra kr. 3.250 pr. måned.

(Udlejning kun muligt vest for Storebælt og på brofaste øer)

 

Har I særlige behov og ønsker til jeres pavilloner, tager vi gerne en snak og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os via formularen her.

Find øvrige oplysninger for køb af pavilloner fra N.T. bolig pavillon ApS her

– eller se mulighederne for at leje vores pavilloner her.