Pavillon konceptet

Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger

N.T. Bolig Pavillon ApS

Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger, fritidsboliger eller kontorlokaler.

Vores pavilloner er praktiske flytbare huse/lokaler, som leveres 100% færdige og komplette, så de er klar til indflytning.
De kan anvendes til flere formål, og er perfekte til at huse mandskab tæt på arbejdspladsen, som eksempelvis i landbruget. Vores boliger er også yderst egnet til institutioner, og væresteder. Derudover blot som bolig, ekstra boligkvadratmeter/teenageafdeling, fritidshuse, jagthytte eller kontorlokaler.

 

Vores boligpavilloner indeholder køkken, bad og hårde hvidevarer, og er oplagte som medarbejderboliger, hvis ude liggende håndværkere, montører eller andre ansatte i virksomheden, har brug for indkvartering i en længere periode. Med vores flytbare pavilloner kan boligen opsættes tæt på arbejdspladsen, så medarbejderen sparer transporttid og virksomheden omkostninger til transport.

 

 

Vores pavilloner overholder isoleringskravene i henhold til BR18 og kan benyttes året rundt. Vi har flere standardmodeller, men kan også lave individuelle løsninger. Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

 

Flytbare huse til en god pris

 

Køb: fra kr. 344.000 ekskl. moms.
Leje: fra kr. 3.960 ekskl. moms pr. måned.

 

 

Har I særlige behov og ønsker til jeres pavilloner, tager vi gerne en snak og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os via formularen her.

Find øvrige oplysninger for køb af pavilloner fra N.T. bolig pavillon ApS her

– eller se mulighederne for at leje vores pavilloner her.