Kontorpavillon til ethvert formål | Se vores løsninger her
Fabriksfærdige og flytbare helårsboliger fra N.T. bolig pavillon ApS – perfekte til at huse mandskab tæt på arbejdspladsen.
pavillon, boligpavillon, helårsbolig, flytbar bolig, fabriksfærdig bolig, indflytningsklar, mandskabsbolig, minimum vedligehold, hurtig levering, N.T., nt-bolig,
22000
page-template-default,page,page-id-22000,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kontorpavilloner

Har I brug for en individuel løsning, tager vi gerne en uforpligtende snak.

Kontorpavillon

Køb fra kun kr. 300.000 eller lej fra kun kr. 3.250 pr. måned!

Priser er ekskl. moms.

Har virksomheden behov for ekstra kontorplads, så er en vores kontorpavilloner en oplagt mulighed. Hos N. T. Bolig har vi kontorpavilloner med forskellige planløsninger, der giver jer mulighed for at få skabt lige netop den kontorplads, I har behov for nu og her. Og skulle I ikke finde den helt rigtige plantegning her på siden, så har I mulighed for at designe jeres egen.

Om I ønsker at leje eller købe er helt op jer. I har således mulighed for at skabe lige netop den løsning, der passer til jeres behov, uanset om behovet er midlertidigt eller permanent. Hos N. T. Bolig er vi eksperter inden for bolig- og kontorpavilloner, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vores løsninger kan skræddersys til netop jeres behov.