Køb pavillon | Billige pavilloner, stort udvalg | Se mere her
Med en pavillon fra N.T. bolig pavillon ApS får I en komplet og indflytningsklar bolig med bad og køkken inklusiv hårde hvidevarer. Hurtig levering i hele DK.
pavillon, bolig pavillon, mobil, indflytningsklar, bolig, komplet, medarbejderbolig, fabriksfærdig, flytbar, helårsbolig, midlertidig bolig, permanent bolig, lejlighed, høj kvalitet, robuste materialer, køb, lej, akut behov, nødbolig, Sønderjylland, Jylland, Fyn, Sjælland, Danmark, Tinglev, Aabenraa, Tønder
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Køb en pavillon

Leveres komplet og indflytningsklar

Med en pavillon fra N.T. bolig pavillon ApS, får I en komplet og indflytningsklar bolig, med bad og køkken inklusiv hårde hvidevarer.

 

En pavillon er et prisbilligt og godt alternativ, til en medarbejderbolig set i forhold til kvadratmeterpris, opvarmning, vedligeholdelse, ejendomsskatter og renovation.

 

Vi tilbyder forskellige standard modeller til priser fra  kr. 332.000 ekskl. moms*

Se vores modeller her.

 

Har I særlige behov og ønsker til jeres pavilloner, tager vi gerne en snak og giver et uforpligtende tilbud. Find vores kontaktoplysninger her.

 

Vi leverer kvit og frit til adresser i en radius af 100 km fra vores adresse i Tinglev (til brofaste øer) jf. vores standard betingelser.

 

*eksklusiv tilslutning af El, vand og Kloak.

Få et uforpligtende tilbud

  Prisbilligt alternativ

  Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ til andre boliger – Kvadratmeterpriser fra kr. 6.666.

  Kan tilpasses efter behov

  Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

  Hurtig levering i hele Danmark

  Vi bygger pavillonerne på vores værksted i Tinglev, og leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.