Bolig pavillon |Få flere kvadratmeter bolig · Nemt og hurtigt
Anvend din bolig pavillon som tilbygning til boligen, som en hurtig og nem indkvarteringsform til medarbejdere, som kontorbygning og meget andet.
pavillon, boligpavillon, helårsbolig, flytbar bolig, fabriksfærdig bolig, indflytningsklar, mandskabsbolig, minimum vedligehold, hurtig levering, N.T., nt-bolig,
21998
page-template-default,page,page-id-21998,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Bolig pavillon

Har I brug for en individuel løsning, tager vi gerne en uforpligtende snak.

Bolig pavillon

Køb fra kun kr. 330.000 eller lej fra kun kr. 3.250 pr. måned!

Priser er ekskl. moms.

Har du behov for nogle ekstra boligkvadratmeter i en periode eller permanent? Så er en moderne boligpavillon en oplagt løsning. Hos N. T. Bolig har du mulighed for at leje eller købe moderne boligpavilloner fra 42 til 120 m2 til gode priser. Vi har mange forskellige plantegninger, der giver dig lige netop den rumfordeling, du har behov for. Og skulle du mod forventning ikke finde den rigtige planløsning til dit behov, kan du hos os designe den selv.

Boligpavilloner kan anvendes til permanent beboelse og i nogle tilfælde også som midlertidige boliger i forbindelse med renoverings- eller byggeprojekter. Det kunne fx være et ekstra arbejdsværelse, mødelokale eller komfortabel gæstelejlighed. Se dig omkring og lad dig inspirere af de mange muligheder. Skulle du have spørgsmål, så kontakt os gerne.