Alternativ til beboelsescontainer

Beboelsescontainere er fleksible og kan opstilles næsten overalt. De fungerer godt som midlertidig bopæl og benyttes ofte i forbindelse med nybyggeri og/eller ved akut boligmangel samt i forbindelse med skole- og militærbrug. En container er en fleksibel boligform og byder på alle basale fornødenheder. Den udgør et billigt alternativ til fx et længere hotelophold eller en midlertidig adresse i forbindelse med nybyggeri.

Fordelene ved en beboelsescontainer er lette at få øje på. Men selvom containeren udgør en praktisk og fleksibel løsning, så er det utvivlsomt en bolig, der kun byder på den mest basale komfort. Af samme årsag efterspørger mange mennesker med akut behov for en fleksibel, flytbar bolig også et mere komfortabelt alternativ.

 

Beboelsespavillon som komfortabelt alternativ

Ønsker du et komfortabelt og prisbilligt alternativ til den klassiske beboelsescontainer? Så kan du med fordel overveje at leje eller købe en moderne beboelsespavillon. Hos N.T. Bolig Pavillon har vi et stort udvalg af pavilloner i forskellige størrelser og med variabel rumfordeling. Du kan lade dig inspirere af de forskellige plantegninger her på siden.

Vores pavilloner indeholder køkken, bad og hårde hvidevarer og er 100% klar til indflytning. Indvendigt og udvendigt minder pavillonerne mest af alt om små huse med gode vinduespartier, udluftning og isolering. Alt dette medvirker til at gøre vores pavilloner komfortable og hyggelige samt forbedrer indeklimaet, hvilket utvivlsomt vil forsøde din tilværelse, hvis du er på udkig efter en midlertidig bolig i en længere periode – eller hvis du ønsker en permanent bolig.

 

Beboelsespavillon som komfortabelt alternativ

Står du med et behov for en komfortabel bolig, så kontakt os for et godt alternativ til en beboelsescontainer allerede i dag. Hos N.T. Bolig Pavillon ser frem til at vejlede dig, så du kan få netop den nye eller brugte pavillon, der passer bedst til dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

  Prisbilligt alternativ

  Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ til andre boliger – Kvadratmeterpriser fra kr. 6.666.

  Kan tilpasses efter behov

  Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

  Hurtig levering i hele Danmark

  Vi bygger pavillonerne på vores værksted i Tinglev, og leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.